menu

Productie en uitgifte: Oriënteren

WAAR MOET JE BEGINNEN?

Ik kan me mijn eerste werkdag in de catering nog goed herinneren. Zo veel te doen en zo weinig tijd! Ik had totaal geen overzicht. Dat is nu wel anders. Ik weet inmiddels goed wat ik moet doen om elke dag met een grote glimlach op mijn gezicht kwaliteit en service te leveren. Wil jij dat ook? Doe dan deze module die helemaal gaat over productie en uitgifte.

Leermodule

Productie
en uitgifte
Hier leer je alles over: 
  • Je werkplek
  • Een goede voorbereiding
  • Showtime!
  • Afronden van je werkzaamheden
  • Grondstoffen
  • Apparatuur
Je cateringlocatie is de locatie waar elke dag weer een mooie prestatie moet worden neergezet. En daar heb je heel wat voor nodig: werkruimte, werkprocessen, een goede voorbereiding, kennis van zaken, efficiënt werken, de juiste grondstoffen en natuurlijk gemotiveerde medewerkers. Wanneer je voor én achter de schermen weet te vlammen, dan kun je rekenen op zeer tevreden gasten!