menu

Kwaliteit, hygiëne en veiligheid alles op een rijtje

Bekijk 't zelf

We zetten alle informatie nog even voor je op een rijtje. Als extraatje hebben we wat filmpjes voor je uitgekozen. Ze horen niet bij het examen, maar ze helpen je wel om de inhoud van deze module beter te kunnen onthouden. Leuk én leerzaam. Kijk zelf maar!

Samenvatten

In deze module heb je geleerd:

  • Wat Kwaliteit is.
  • Welke schakels er in de kwaliteitsketting zitten.
  • Hoe de regels zijn vertaald naar jouw locatie.
  • Hoe je hygiënisch werkt en leeft.
  • Welke besmettingsrisico’s er zijn (en hoe je ze kunt voorkomen).
  • Hoe het zit met micro-organismen.
  • Wat jij kunt doen om voor veilig voedsel te zorgen.
  • Welke temperatuureisen er zijn.
  • Hoe je het beste voor jezelf (en je collega’s) kunt zorgen.
  • Wat je moet doen bij brand en verwondingen.