Overslaan en naar de inhoud gaan
Skip to footer
menu
Examen info
#
Cateringmedewerker
Kwaliteit & hygiene
Voedingsgebruik
Communicatie
Productie & uitgifte
Verkoop
Intern overleg
Op naar 't examen
Beheerder
Cijfers en kengetallen
Concepten en formules
Inleiding
Kwalitetsmanagement
Werken met je team
Personeelsmanagement
Praktijkopleider
Inleiding
Begeleidingsgesprekken
Beoordeling
Instructie
Leerstijlen
Ontwikkelplan
Medewerker MVb
Terrorismebestrijding
Verboden voorwerpen
Risico's en gevaren
Wetgeving en beveiliging
Mijn OCC
Help!
Zoekveld
Zoeken
Je treft het in de catering
Je treft het in de catering
Mijn OCC
Help!
Cateringmedewerker
Beheerder
Praktijkopleider
Medewerker MVb
#
Terrorismebestrijding
Verboden voorwerpen
Risico's en gevaren
Wetgeving en beveiliging
Examen info
Blijf
Scherp!
Bewust veilig
Alles over terrorismebestrijding
Mag het mee of niet?
Alles over verboden voorwerpen
Verdacht of... normaal?
Alles over risico's & gevaren
Hoe zit het? Wie doet wat?
Alles over wetgeving en beveiliging
Mmmeer en meer:
Video
Mag het mee? Of niet?
Gastvrij en scherp
Video
Airborn
Kijkje achter de schermen
Video
Okay Chef!
Portret van Richard Ekkebus
Video
Een dreiging: wat zijn de gevolgen?
Casus: De Thalys
Video
Opletten kan iedereen
Wat kun jij doen?
Video
Op het platform
Veiligheid eerst
Video
Centrale security op Schiphol
Efficiente controle
Video
Liquid Bomb Plot
Daarom maximaal 100ml
Video
Extra maatregelen in Eelde
Extra maatregelen
Video
Flight 253 leaving Detroit
Ooggetuigenverslag
Video
Madrid Train Bombings
Oorzaken van terrorisme
Video
Welke risico's zie jij?
Kijkje bij collega's
Video
Hoe weet de politie of iemand terrorist is?
Verdacht of niet?
Video
Terrorisme en media
Wat is terrorisme?
Video
55.000 per dag
Zo werkt het
Video
Gebeurt er iets?
Afwachten of actie?
Video
Wie doet wat?
Samen sterk
Video
Achter de schermen
Wat doet de marechausée?
Video
Luchthavenbeveiliger in beeld
Loop je even mee?
Nog meer