Overslaan en naar de inhoud gaan
Skip to footer
menu
Examen info
#
Cateringmedewerker
Kwaliteit & hygiene
Voedingsgebruik
Communicatie
Productie & uitgifte
Verkoop
Intern overleg
Op naar 't examen
Beheerder
Cijfers en kengetallen
Concepten en formules
Inleiding
Kwalitetsmanagement
Werken met je team
Personeelsmanagement
Praktijkopleider
Inleiding
Begeleidingsgesprekken
Beoordeling
Instructie
Leerstijlen
Ontwikkelplan
Medewerker MVb
Mijn OCC
Help!
Zoekveld
Zoeken
Je treft het in de catering
Je treft het in de catering
Mijn OCC
Help!
Cateringmedewerker
Beheerder
Praktijkopleider
Medewerker MVb
#
Inleiding
Begeleidingsgesprekken
Beoordeling
Instructie
Leerstijlen
Ontwikkelplan
Examen info
Leer hoe je mensen kunt
begeleiden
Weet jij hoe het zit?
Onderwijs in soorten en maten
Iedereen leert anders
Leerstijlen en meer
Van opbouw naar doel
Begeleidingsgesprekken
In één keer goed
Opleidingsplan, instructie en trajectbegeleiding
Goed of fout?
Beoordelen is vakwerk
Groeien in je rol
Ontwikkelplan maken
Mmmeer en meer:
Video
In gesprek
Voer een functioneringsgesprek
Extra
Zo is het geregeld!
Arbocatalogus Contractcatering
Bezoek
Arbo voor iedereen
Bekijk de tips en tests!
Bezoek
Ben je ziek?
Hier heb je recht op!
Bezoek
E-learning allergenen
Doe de training
Bezoek
STICHTING OCC
Leren, werken en opleiden in de contractcatering
Bezoek
Verken de branche
Bezoek Veneca
Video
Reflectie
Zo werkt het assessment bij OCC
Bezoek
SCHUIFT DAT?
Raadpleeg hier het CAO-boekje
Video
Duurzaam
Hype of loze kreet?
Nog meer